Νοέμβριος 2012

Καλώς ήρθατε στη STAGER

Γράφτηκε από 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

company

Η εταιρεία STAGER από το 1976 με συνεχή και δυναμική παρουσία στον ελλαδικό χώρο, δραστηριοποιείται στον τομέα εγκατάστασης, επισκευής, ανακαίνισης και συντήρησης ανελκυστήρων και παντός τύπου ανυψωτικών μηχανημάτων.
Η υψηλή τεχνολογική εξειδίκευση που διαθέτει, η άρτια υποδομή της και η αποδεδειγμένη ικανότητά της στην επιτυχή υλοποίηση μεγάλων και σύνθετων έργων συνιστούν σημαντικά και μοναδικά πλεονεκτήματα στο χώρο που δραστηριοποιείται. Η επιτυχημένη πορεία της και η υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών της, κερδίζει την αξιοπιστία των συνεργατών της και την καθιστά επί σειρά ετών σε μια εκ των κορυφαίων θέσεων στον ελλαδικό χώρο με συνολικό αριθμό εγκατεστημένων ανελκυστήρων άνω των 8000.

Η οργάνωση και η λειτουργία της εταιρείας ελέγχεται και πιστοποιείται περιοδικά από τον διεθνή φορέα πιστοποίησης TUV CERT εφαρμόζοντας σύστημα διασφάλισης ποιότητας εναρμονισμένο με το πρότυπο ΕΝ ISΟ 9001:2008 και τηρώντας όλους τους κανονισμούς ασφαλείας που απαιτούνται από την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία (95/16/ΕΚ) κατά την εγκατάσταση και συντήρηση των ανελκυστήρων.

Σημαντική προτεραιότητα της εταιρείας είναι η εκπαίδευση και η συνεχής εξέλιξη του προσωπικού της, ώστε να συνεχίσει να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και άριστη τεχνική υποστήριξη στους συνεργάτες της.

Διαβάστηκε 52298 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Ιούνιος 2016