ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ ΑΤΟΜΩΝ

ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ ΑΤΟΜΩΝ

Ο πανοραμικός ανελκυστήρας προσδίδει λειτουργικότητα στο κτίριο και αξία στην αισθητική του. Εγκαθίσταται συνήθως σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο εμπορικών κέντρων, γραφείων ή πολυτελή κτιρίων, δίνοντας τη δυνατότητα στον επιβάτη να έχει άμεση οπτική επαφή με τον περιβάλλοντα ή τον κοινόχρηστο χώρο, ακόμα και κατά τη διάρκεια της κίνησης του θαλάμου. Μπορεί να είναι υδραυλικός,  μηχανικός ή τύπου MRL (χωρίς μηχανοστάσιο).

Η STAGER διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε σχέδια γυάλινων πανοραμικών θαλάμων, που μπορούν να ικανοποιήσουν την αισθητική και αρχιτεκτονική κάθε κτιρίου.

Σε περιπτώσεις όπου δεν υφίσταται χώρος φρεατίου, δύναται να τοποθετηθεί μεταλλική κατασκευή, που θα υποστηρίξει την εγκατάσταση του πανοραμικού ανελκυστήρα.
Ειδικά σε περιπτώσεις που ο πανοραμικός ανελκυστήρας λειτουργεί σε εξωτερικό χώρο, εκτεθειμένος σε καιρικά φαινόμενα, προβλέπεται ο θάλαμος να επενδύεται κατάλληλα για την προστασία του.

(Τα τεχνικά χαρακτηριστικά αυτής της κατηγορίας αξιολογούνται κατά περίπτωση, κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα εγκατάστασης της STAGER. Συμβουλευτείτε μας, προκειμένου να σας ενημερώσουμε και να σας καθοδηγήσουμε για τη λήψη της ιδανικότερης απόφασης, που θα καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σας, αλλά και τις προδιαγραφές του ανελκυστήρα.)