ΑΝΑΒΑΤΟΡΙΑ ΓΙΑ Α.Μ.Ε.Α.

ΑΝΑΒΑΤΟΡΙΑ ΓΙΑ Α.Μ.Ε.Α.

Τα αναβατόρια για Α.Μ.Ε.Α. είναι η καλύτερη και η πιο απλή λύση για να παρέχουμε σε κάποιο άτομο με κινητικά προβλήματα ανεξάρτητη και εύκολη μετακίνηση, αλλά και να δημιουργήσουμε πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες σε χώρους, όπου δεν εξυπηρετούνται από ανελκυστήρα.

Τα συγκεκριμένα ανυψωτικά μηχανήματα διαχωρίζονται σε πλατφόρμες αναβατορίου και σε ανυψωτικά με χρήση καθίσματος.

Στην πρώτη κατηγορία, το καροτσάκι με το άτομο που πρόκειται να χρησιμοποιήσει το μηχάνημα, τοποθετείται πάνω στην πλατφόρμα, ενώ στη δεύτερη περίπτωση, ο χρήστης μετακινείται χωρίς το καροτσάκι, ενώ κάθεται στην ειδική θέση του μηχανήματος.

Και τα δύο προϊόντα είναι γερμανικής προέλευσης και κατασκευάζονται μοναδικά για κάθε περίπτωση, με αποτέλεσμα να εξασφαλίζεται η λειτουργικότητα, η άνεση και η αισθητική του χώρου.

Φέρουν πιστοποίηση με σήμανση CE και πιστοποιητικό εξέτασης τύπου, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφαλή μετακίνηση των χρηστών.

(Τα τεχνικά χαρακτηριστικά ενός αναβατορίου αξιολογούνται κατά περίπτωση, κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα εγκατάστασης της STAGER. Συμβουλευτείτε μας, προκειμένου να σας ενημερώσουμε και να σας καθοδηγήσουμε για τη λήψη της ιδανικότερης απόφασης, που θα καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σας, αλλά και τις προδιαγραφές του κτιρίου.)